هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران

اوکراین:دو سوم کشورها حامی یا همکار روسیه هستند

اوکراین:دو سوم کشورها حامی یا همکار روسیه هستند یک مقام دفتر ریاست جمهوری اوکراین گفت که با وجو تحریم ها دو سوم کشورها حامی یا همکار روسیه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل پودولیاک»، مشاور دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین گفته شمار زیادی از کشورها یا مواضعی در حمایت از روسیه دارند و یا علی‌رغم تحریم‌ها با این کشور همکاری می‌کنند.

طبق گزارش ایتارتاس، این مقام اوکراین تصریح کرد: «ما می‌دانیم که دنیا جای همگنی نیست. بعضی از کشورها روسیه را به عنوان کشور متجاوز ثبت کرده و تحریم‌های شدیدی علیه این کشور وضع کرده‌اند.»

وی اضافه کرد: «با وجود این دو سوم کشورها یا خنثی هستند و یا همکاری‌های تجاری با این کشور را ادامه می‌دهند و یا اینکه حتی مواضع حامی روسیه دارند.»

این مقام اوکراینی که با رسانه دولتی انگلیس، بی‌بی‌سی مصاحبه می‌کرد گفت دلیل این موضوع این است که آن کشورها از مدت‌ها پیش روسیه‌گرا بوده‌اند و از این طریق مزایایی به دست می‌آورده‌اند.»

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

دولت اوکراین اما استقلال دونستک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار